Тандемен полет

Тандемен полет с парапланер

 

    


тандемен полет,тандемен полет с парапланерТандемния полете чудесен начин да се „разходите” в небето без да полагате усилия. 

Ако обичате приключенията сред красивата българска природа, ако желаете да изпитате свободата на птиците и aдреналина от едно ново преживяване, то значи сте попаднали на правилното място. Ние сме екип от опитни пилоти които искат да споделят щастието от летенето с вас. Тандемният полет с парапланер е най-лесният и достъпен начин човек да се отдели от земята и да се изиси високо над всичко ежедневно.

Чрез тандемния полет вие ще се докоснете до магията на летнето. Доверявайки се на нашите опитни пилоти вие ще се насладите максимално на красивите гледки и силните усещания.  Сбъднете мечтата си при нас. Полети се извършват на Витоша, Чепън плланина (на около 50 км. от София) или на дуго място по преценка на пилота в зависимост от метерологичните условия. Предварителна подготовка не е нужна. Необходимо е да сте облечени с дрехи според сезона, но винаги с дълъг крачол и дълъг ръкав. Желателно е да имате туристически обувки или спортни обувки.
До среща в планината!

Те вече летяха:График за тандемните полети.

-панорамен полет от високо цена 100 лв.
дата за полети от високо (Витоша и др.)
30 и 31 май

- полет от хълм със средна височина триста метра цена 60 лв.
дати за полети от хълм със средна височина (Стефаново и др.)
30 и 31 май
 
- полет от учебен хълм с височина шейсет метра цена 40 лв. за два полета

дати за полет от хълм с височина педесет метра 30 и 31 май

Излитане с две крачки:)
Тандемен полет с парапланер